BodyTalk: Az EGÉSZség Nyelve
English/Angol

Főmenü:

BodyTalk a Testi-lelki EGÉSZségért

Mi az a BodyTalk? / Tanfolyamok

Ismerd meg a BodyTalk világát...

The International BodyTalk Association

Külső megjelenésed teljesen egyedi. Minden sebhelyednek, a mosolyod vonalának, és minden anyajegyednek saját története van. A belsőd ugyanennyire egyedi. Az aggodalmaid, fejfájásaid, a sajgó térded és étel intoleranciáid kialakulásának is saját története van.

Az általad tapasztalt tüneteken keresztül mindössze a szervezeted próbál szólni hozzád - ez az egyetlen módja rá. Ha csak a tüneteket próbálod kiiktatni, elnyomod az üzenetek észrevételének lehetőségét. Ha mégis felfigyelsz rájuk, és a BodyTalk terapeuta segítségével meghallgatod szervezeted üzeneteit, rátalálhatsz azon okokra, amelyek oldása feltétlenül szükséges a tartós változások eléréséhez... tudj meg többet!

TANFOLYAMOK

BodyTalk Access

Időpont: 2017. október 14, 9h - 17h
Helyszín: Budapest V., Nyugati tér 9.
Részletek ITT

A BodyTalk Access™ program a BodyTalk System™ rövidített, egyszerűsített változata, amely öt alapvető gyakorlatából áll, és a szervezet legsérülékenyebb energiarendszereit hivatott karbantartani, amire gyakran, akár naponta, szükség lehet.

A BodyTalk Access™ program elsajátítása azoknak ajánlott, akik aktívan is részt szeretnének venni saját, illetve családtagjaik egészségének fenntartásában, a betegségek megelőzésében, vagy a szervezet öngyógyító törekvéseinek segítésében.

A gyakorlatok egyszerűek és bárki könnyen elsajátíthatja őket egy egynapos tanfolyam keretében.

BodyTalk Fundamentals (Alapmodulok)
A BodyTalk terapeuta képzés első szakasza

Ez a 4 napos, intenzív tanfolyam azok számára ajánlott, akik szeretnének BodyTalk terapeutaként dolgozni és segíteni másokon. Az előadások angol nyelven hallgathatóak, tolmácsolás nélkül.Minden jog fenntartva ©2008-2016 Szűcs Ágnes